TURNN - MaaS app op smartphone

Dé slimme reisapp van Brainport

Slimmer reizen in Brainport is heel gemakkelijk met de Turnn-app. Deze alles-in-één mobiliteitsapp is gemaakt om alle vervoerders van de regio te kunnen plannen, boeken en betalen. Niet langer verschillende apps downloaden maar alle mogelijkheden in één app. 

Meer weten? Vraag direct een demo aan.

APP FUNCTIES

Multimodale reisplanner

De planner die in één reis alle mogelijkheden op een rijtje zet. Kies jouw favoriet en boek je reis.

Scheiding zakelijk en privé

Boek je reizen als woon-werk, zakelijk of privérit. De betaalmogelijkheden zijn afhankelijk per type reis.

Blijf up-to-date

Jouw opgeslagen reizen worden actief bijgehouden op vertragingen, wijzigingen en mogelijke alternatieven.

Weer en verkeer

Bekijk het weer en verkeer voor jouw reis en bepaal vervolgens welke vervoerswijze je wilt gebruiken.

Zoeken in de buurt

Bekijk alle mogelijke modaliteiten in je directe omgeving. Of selecteer de gewenste modaliteit en bekijk alle aanbieders.

Tickets

Alle e-tickets voor het OV zijn verkrijgbaar in de app. Direct kopen en met je smartphone de poortjes op het station openen!

Eén account voor alles

Niet langer meerdere accounts aanmaken én controleren. Met je TURNN-account ben je direct goedgekeurd voor alle mogelijkheden.

Privacy by design

Bepaal zelf welke data je deelt. Reis je alleen met het OV of wil je alle mogelijkheden gebruiken, kies jouw niveau account en deel geen onnodige gegevens.

Reserveringen

Deelmodaliteiten zoals de fiets, auto en scooter boek je direct in de app. Het openen en sluiten van de dienst kan direct na betaling.

TURNN CUSTOMER SUPPORT

Hulp nodig hebben bij het inrichten van je account of gebruik van de aangesloten diensten? Wij staan voor je klaar. We helpen je op weg of leggen uit hoe je de dienst kan gebruiken.

Ook bij het plannen of betalen van je slimme reis kijken wij graag met je mee.Om je vooraf op weg te helpen hebben wij de veel gestelde vragen voor je verzameld. Hierin vind je antwoorden op vragen over de app maar ook van specifieke deelvervoerders. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

OVER TURNN

TURNN bestaat uit een groep enthousiaste, slimme en gedreven medewerkers.

Wij werken vanuit de overtuiging dat wij de wereld slimmer en duurzamer kunnen maken.

Scroll naar top

Onze website gebruikt cookies voor diverse functionaliteiten in de website, namelijk functionele cookies en website statistieken. Lees onze privacy policy hier.