Nieuws

DE 4 G’s

In het licht van het initiatief in Eindhoven om de regio leefbaar en bereikbaar te houden is er een Mobility as a Service (MaaS) pilot opgezet. Binnen deze pilot zijn ASML, Gemeente Eindhoven, Brainport Development en Turnn de samenwerking aangegaan om duurzaam zakelijk reizen te stimuleren. Zo worden verschillende vormen van vervoer nu samengebracht in de Turnn app en wordt het voor werknemers heel gemakkelijk om anders te gaan reizen. Hierbij focussen we ons op “de 4g’s”. Dit zijn gezonder, goedkoper, groener en gemakkelijker.

Lees meer
Turnn-DDW

Turnn met bewustwordingscampagne mobiliteit op Dutch Design Week Eindhoven

Slimmer, duurzamer en veiliger reizen is een must. Zeker in een snelgroeiende regio als Brainport Eindhoven. Om de regio bereikbaar, leefbaar en verkeersveilig te houden, starten Turnn (onderdeel van ICT Group), Brainport Development, de gemeente Eindhoven en ASML deze maand met een bewustwordingscampagne en acties om medewerkers van Brainport bedrijven te bewegen om slimmer, veiliger en duurzamer te reizen.

Lees meer

Wat kan Turnn toevoegen aan ons bedrijf?

Tijdens de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven nemen we u graag mee in de toekomst van duurzame mobiliteit. Dit doen we door onze slimme mobiliteitsapp aan u te presenteren en u zelf de uitgebreide toepassingen te laten ontdekken. De software van Turnn is een Mobility as a Service (MaaS)

Lees meer
Scroll naar top

Onze website gebruikt cookies voor diverse functionaliteiten in de website, namelijk functionele cookies en website statistieken. Lees onze privacy policy hier.