Dutch Design Week

Ervaar zelf het gemak

Wil je ook de nieuwe manier van reizen ervaren? Als deelnemer aan de Embassy of Mobility krijg je tijdens de DDW de unieke kans om de Turnn app zelf uit te proberen. 

Zo reis je heel eenvoudig naar Eindhoven met de NS trein, pak je de Bravo bus in de stad of probeer je de elektrische scooter van GoSharing.

Dé mobiliteitsapp voor de Brainport

Slimmer zakelijk reizen met de Turnn mobiliteitsapp. De Turnn app voorziet in de zakelijk mobiliteitsbehoefte door duurzame reisopties mogelijk te maken. De basis is het OV waarbij je niet langer een abonnement of OV-chipkaart nodig hebt. Aanvullend verzorgt de app deelfietsen, deelscooters en deelauto’s.

En natuurlijk wordt het eigen vervoer niet vergeten! Declareer met één druk op de knop je zakelijke reis met de auto of fiets.

Probeer het tijdens de DDW zelf en overtuig jezelf van duurzaam reizen!

Inschrijven

HEB JE VRAGEN?

Wij zijn er voor jou.

Wij helpen je graag op weg of leggen uit hoe een bepaalde functionaliteit werkt. We helpen je graag op weg bij het boeken of betalen van je slimme reizen.

> START EEN CHAT MET ONS

Scroll naar top

Onze website gebruikt cookies voor diverse functionaliteiten in de website, namelijk functionele cookies en website statistieken. Lees onze privacy policy hier.